Ferma vanatorului Substrat universal Torfland 20l

20,50 Lei
Substrat universal Torfland 20l
Stoc epuizat
Cod Produs: 78946378 Ai nevoie de ajutor? 0752 953 600
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

SUBSTRAT TORFLAND UNIVERSAL (pH 5.5-6.5) este un produs finit pentru utilizare, fabricat în bază de turbă albă de calitate înaltă cu adaos de macro şi micro elemente necesare pentru dezvoltarea plantelor (P₂O₅, K₂O, MgO, B, Cu, Zn, Fe, Mn). Substratul universal are o concentraţie ridicată de elemente minerale. Aciditatea echilibrată şi adaosul de minerale fac din substratul universal un mediu tropic pentru creşterea rădăcinilor. Capacitatea ridicată de hidroabsorbţie şi alţi parametrii fizici contribue la hidratarea rădăcinilor, alimentarea acestora cu minerale şi microelemente, respectiv contribuie la dezvoltarea întregii plante. 

CONŢINUT: Amestec de turbă, agro-perlit, var, minerale complexe, fertilizanţi cu micro - elemente.

SUBSTRATUL UNIVERSAL POATE FI FOLOSIT PENTRU: Cultivarea diferitor plante (inclusiv cele înfloritoare); Replantarea plantelor; Creşterea plantelor în containere; Plantarea şi cultivarea plantelor ornamentale; Prepararea altor amestecuri pentru plantare.

ATENŢIE!: Pentru plante, care necesită un nivel scăzut al pH-lui (plante conifere, azale, pomuşoare de pădure şi altele) recomandăm a utiliza "Substraturi pentru azale şi conifere" din seria Diolsem sau Torfland. Pentru cultivarea, reproducerea, creşterea puieţilor şi pentru creşterea plantelor sensibile la concentraţii ridicate de elemente nutritive recomandăm spre folosire "Substraturi pentru răsaduri" din seria Diolsem sau Torfland.

MODUL DE UTILIZARE: Pentru replantarea şi mutarea plantelor în containere şi vase: 1.La fundul containerului turnaţi un strat de drenaj (cheramzit, vermiculită); 2.Turnaţi substratul; 3. Sădiţi planta; 4.Adăugaţi cantitatea necesară de substrat pentru a acoperi rădăcinile şi a face suprafaţa cît mai compactă; 5.Mai turnaţi substrat deasupra stratului initial pentru al face înfoiat. Pentru plantarea plantelor startificat, turnaţi substratul la un nivel adecvat sau înlăturaţi solul de prisos şi înlocuiţi-l cu substrat. După sădirea plantei, turnaţi apă. În caz de necesitate, umectaţi substratul înainte de folosire, astfel ca la o scurgere puternică în mîini să picure apa din acesta. Nu admite-ţi ca substratul să se usuce. Plantele, sădite în substrat, necesită hrană 4-6 săptămîni după sădire. Ca hrană, folosiţi soluţii de fertilizanti complexi conform instrucţiunilor producătorului.

MĂSURI DE SIGURANŢĂ: Substratul este ecologic, nu conţine substanţe periculoase pentru sănătatea omului. Respectaţi măsurile de igienă în timpul lucrului cu substratul. Substratul nu se mănâncă!

CONDIŢII DE PĂSTRARE: Pachetul nedesfăcut se ţine la loc uscat, bine aerisit şi separat de fertilizanţi, produse alimentare, furaje şi dezinfectanţi. A nu se permite accesul copiilor. A se feri de acţiunea razelor solare.

TERMENUL DE PĂSTRARE: Termenul minim de păstrare - 3 ani de la data fabricării în ambalaj nedeteriorat. Data fabricării este indicată pe ambalaj.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!